Hjem

 NY SOMMERSKOLE

Det blir sommerskole i 2024 også, men i år er det en del som er nytt.  Sommerskolen kommer til å holdes fra 24-27 juni med nye arrangører, ny logo og nytt navn. Samtidig blir opplegget i år veldig likt tidligere år. Vi bruker suksessoppskriften til tidligere arrangører med fire dagers lek og moro, den tradisjonelle vannkrigen mot brannvesenet og avslutter med grillfest. Det blir også mange av de tidligere instruktørene som deltakerne har blitt kjent med opp igjennom årene.

NYHETER:

Påmeldingen har begynt! Vi er glade for å kunngjøre at påmeldingen til Groos Sommerskole 2024 er åpnet. Dette er takket være våre fantastiske sponsorer som dere finner under . Vi håper vi ses på Groos!🌞


OM SOMMERSKOLEN

På sommerskolen deles deltakerne inn i A-kurs etter alder. A-kurs er et allsidig kurs hvor deltakeren skal igjennom flere forskjellig aktiviteter tilpasset deres alder. Det åpnes opp for barn som går ut av førsteklasse og ungdom som går inn i sjuendeklasse. I år gjøres det plass til opp mot 200 deltakere i denne aldersklassen.  Det blir  som nevnt fire dager med lek og morro i slutten av Juni. Vi beholder alle de tidligere  favorittene som ballbinge, klatretårn, hoppeslott og mye mer. Det rundes av med en avslutning, her vil det grilles så det bare å ta med tanter og onkler, bestemødre og bestefedre, søsken og naboen på en billig middag.

EKSEMPEL PÅ TIMEPLAN

Her ser du en typisk timeplan en fjerdeklassing går igjennom i løpet av sommerskolen. Masse aktivitet, konkurranser, gøy og en fast lunsjpause hvor det vil bli servert enkel mat.